Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2009-08-19    

Elfsborg drömmer om miljonintäkter

Stefan Andreasson, klubbchef i Elfsborg, har vållat debatt hemma i Borås sedan han har deklarerat att ett nytt gruppspel i Europa är bättre än tre raka SM-guld. Men så ger också ett avancemang till gruppspelet i Europa League över sex miljoner kronor. I kväll möter Elfsborg Lazio i Rom.

Mats Sundins bröllopspartaj på Bro Hof

Mats Sundin gillar att ordna fester. Minns hur han bjöd in alla sina hockeykompisar i Tre Kronor vid hemkomsten efter OS-guldet i Turin. Nu står han inför sitt livs största fest. Sundin ska gifta sig med Josephine Johansson, 26, ett jättearrangemang på Sveriges lyxigaste golfanläggning, Bro Hof.

Ingen friidrottsgala i Malmö Arena 2010

Daniel Wessfeldts friidrottsgala, Malmö Indoor, får ingen fortsättning. Trots Wessfeldts kontakter och därmed möjligheter har han inget annat val än att ställa in när pengarna saknas. Sista chansen är ett stöd från staden eller regionen.

Det jublades på presentationen, men ett bra volleyskott var det vi fick se när Zlatan Ibrahimovic för första gången fanns med i Barcelonas uppställning. I en vänskaplig tillställning mot Manchester City - som vann med 1–0. Foto: AP/Manu Fernandez/Scanpix

PR-kupp när Usain Bolt laddar för OS - i Birmingham!

Staden Birmingham blir värd för Usain Bolt och Jamaicas alla friidrottares förberedelser inför de olympiska spelen i London 2012. Kan det vara UB40 som lockat reggaens hemland?

I Belize är Marion Jones fortfarande ett namn

I Berlin är det inte många som vill prata om Marion Jones, den förra sprinterstjärnan som erkänt doping och mened. Men det finns en plats där man fortfarande försvarar Jones. I Belize, tidigare brittiska Honduras. Där rustar man nu arenan som bär hennes namn.

EM-guld ger fotbollstjejer 100 000 kronor i bonus

Ett EM-guld ger varje spelare 100 000 kronor. Beloppen inom damfotbollen blir allt större och beviset är det kommande mästerskapet i Finland. Landslagstjejerna har förhandlat framgångsrikt med förbundet.

Här är listan med idrottsvärldens största varumärken

Här är topplistan över idrottsvärldens främsta varumärken. Det är tidningen Sportspro Magazine som har ägnat mycket kraft åt på att försöka sammanställa alla arrangemang och dess värde. Amerikanska NFL toppar medan Ferrari bedöms som främst av allt i Europa.

Fler nyheter
  Annonsera - Tipsa - Kolla Arkivet

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du 1 400 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera