Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2012-05-31    

TV-intäkterna räddar Europafotbollen

Affärer: TV-intäkterna driver toppfotbollen i Europa. Men trots större intäkter finns det också varnande tecken – de klubbar som inte tillhör de allra största tappar sponsorintäkter.

”Att gå från Stureplan, skillnad det”

Blogg: ”En promenad från Stureplan till Globen eller Nationalarenan förutsätter vandrarkängor och ryggsäck med överlevnadsutrustning. Stor skillnad mot Göteborg. Nu ska de bygga en ny arena, det gör de säkert också bra”, skriver Dan Persson angånde nya arenaplaner.

Tjejernas egen mångmiljonindustri

Event: 1989 inleddes allt lite prövande. Vem kunde tro att en dag skulle arrangemanget locka 132 000 tjejer som betalar 33 miljoner i startavgifter. Bolaget Stockholm Marathon-gruppen tjänar också stora pengar på lördagens marathon i Stockholm.

Anja Pärson är på jobbresa - till Sydkorea. Foto: Pontus Lundahl, Scanpix

Anja Pärsons nya jobb - i Sydkorea

Namn: I Gangwon i Sydkorea har Anja Pärson inlett sitt nya jobb. Som ambassadör för alpina VM 2017. Åre vill ha arrangemanget och Anja är om än nervös men ändå den främsta ambassadören. I dag kommer beslutet.

Äntligen bygger de nytt

Arena: Två av Sveriges minst populära allsvenska fotbollsarenor är på väg att försvinna. I Göteborg har Häcken fått klartecken till en ny arena för 130 miljoner och nu väntas politikerna äntligen säga ja till ett nybygge i Gävle för uppemot 170 miljoner.

Till Båstad ska alla ändå...

Event: Svensk sommar när den som allra bäst, partaj och stämning, kändisar i mängd och så högklassig idrott på det – det är ett vinnande koncept. Det är Swedish Open. Och det är strykande åtgång på biljetter.

Svensk idrottsindustri på export

Event: Den 25 augusti körs premiärloppet i Kina. Vätternrundan är en produkt av svensk idrottsindustri och går nu på export precis som Vasaloppet. 1 000 kineser och omkring 200 utlänningar väntas köra 17 eller 11,4 mil bland annat längs gränsfloden till Nordkorea.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du 2 100 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera