Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2012-07-09    

Percy Nilssons största seger

Arena: Ett beslut med ett värde på uppemot 1 miljard kronor. Och ”en triumf för Sveriges mest anpassningsbara arena”. Percy Nilsson har slagits om många evenemang, i synnerhet inom sport, men på söndagen fick han uppleva sin största seger.

Turerna bakom Glazers affärer

Krönika, London: "I England rustas det för OS, men David Beckham stjäl rubrikerna utan att spela. Och hans gamla klubb ska in på New York-börsen för att kuva skuldberget som ägarna, den USA-baserade Glazer-familjen, skapade vid köpet", skriver Dan Vikman och berättar om att fansen vill ha tillbaka sitt Manchester United.

Tennisveckor får fart på miljonerna

Event: Christian Lindell går in som första svensk i SkiStar Swedish Open i dag och ska möta estländaren Jurgen Zopp på centercourten. 5 000 personer följde en händelserik invigning. Bra väder gynnade upptakten på tennisveckorna som omges av stort intresse – och stora penningvärden.

Percy Nilsson är stolt över sin arena. Malmö Arena fick i helgen klart med det i särklass största evenemanget, finalen för EurovisionSong Contest i maj. "Där tog vi revansch på stockholmarna, sa en mycket glad Percy Nilsson. Foto: Claudio Bresciani

"Därför är publiken vinnare"

Krönika: "Härligt med reaktioner, såsom från varumärkesexperten Christer Löfgren på Brandnews. Någon större ”desperation” inom sponsringen finns det dock definitivt inte från Sponsrings & Eventföreningens sida. IRM:s senaste siffror från 2011 talar sitt tydliga språk", hävdar Niklaz Birgitz från Sponsring- och Eventföreningen.

Därför är publiken inte vinnare

Krönika: "Att intresseföreningar försöker påverka och förenkla tillvaron för sina medlemmar är självklart. Ett exempel på detta har spridits i media de senaste dagarna. Det rör det intressanta märkesbyggarredskapet sponsring", skriver Brandnews chefredaktör, Christer Löfgren.

"Förlåt, men hur tänkte ni här?"

Blogg: "Det Karin Mattsson Weijber och de andra från RF borde nitat mina partivänner i regeringen med vore självfallet en lång lista på exempel på att regeringen aktivt motarbetar elitidrotten och internationella event" skriver Dan Persson och avser det ologiska i statens och polisens agerande.

Handelsministern vill ta över idrotten

Event: Almedalsveckan bara växer och räknade i år in 17 000 besökare i år. Bland nära 1 900 evenemang finns också RF med och vid debatten om en nationell strategi för idrott och turism brände det till när två ministrar deltog.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du 3 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera