Svenska Volleybollförbundet värvar ny förbundschef

Martin Kihlström blir ny nationell förbundschef för Svenska Volleybollförbundet.

Martin Kihlström / Svenska Volleybollförbundet

– Det ska bli fantastiskt roligt, säger Kihlström som har stor erfarenhet från olika uppdrag.

Han har de senaste nio åren arbetat med civilsamhällesstöd inom Novamedia och Postkodlotteriet, närmast som chef för Postkodlotteriets Idrottsstiftelse. Dessförinnan var han Generalsekreterare för Röda Korsets Ungdomsförbund och har även varit National Director för organisationen Youth for Understanding.

– Martin har en bakgrund och erfarenhet från både idéburen verksamhet och näringsliv som vi ser kommer kunna bidra starkt till en fortsatt positiv utveckling av svensk volleyboll. Med hans personliga egenskaper, idrottsintresse och ledarstil känns det som vi har hittat den förbundschef som vi behöver, säger styrelseordförande Saffet Eraybar.

– Både inom beachvolley och volleyboll händer det mycket spännande framöver. Det ska bli en fantastiskt rolig utmaning, säger Kihlström, 41 år, och ursprungligen från Göteborg. Han tillträder sin nya tjänst den 1 april.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.