Hockeyligan förstärker marknadsarbetet

Svenska Hockeyligan satsar vidare på att utveckla och stärka Elitserien. En ny heltidsanställd domarchef har rekryterats och nu är det marknadsorganisationen som ska förstärkas.

-  Elitserien är attraktiv och för att tillvarata och utveckla vår marknadsposition behöver vi förstärka organisationen ytterligare, säger Peter Gudmundson, VD Svenska Hockeyligan.

Svenska Hockeyligans marknadsorganisation ska utökas med två personer - en ”Key Account Manager”, med ansvar för försäljning och utveckling av samarbetet med befintliga och nya samarbetspartners, samt en ”Reklamsäljare” med ansvar för försäljning på kampanjnivå.

- Vi ser fram emot att ta nästa steg i vårt kundrelaterade arbete för kunna möta våra samarbetspartners krav och tillvara det stora intresse som finns kring Elitserien.

I veckan anställdes Mikael Ahlström som domarchef. En 38-åring som de senaste elva åren arbetat hos rekryteringsföretaget Manpower där han bland annat coachat ledare och utvecklat personal. Sin ishockeykompetens har han fått genom 17 år som hockeyspelare och efter sin aktiva karriär genom att följa ishockeyn från läktaren med stort intresse.

Ikväll har Östersunds Fotbollsklubb ett extra årsmöte. Bara två frågor på dagordningen: en nödvändig valberedning och stadgar som är RF:s normalstadgar. Men de som tror att det ska bli ett lugnt möte tror fel. ÖFK:s supporterförening Falkarna är på krigsstigen. 

Att Ola Serneke är en byggherre på offensiven och står bakom en unik multihall i Göteborg där han också är på väg att uppföra en skyskrapa är känt vid det här laget.  Nu är han också på väg att liera sig med Fotbollförbundet och Järfälla kommun i syfte att göra en extrem fotbollssatsning av internationellt snitt.

En nyckelroll har förre landslagsspelaren Patrik ”Bjärred” Andersson, som numera är affärsutvecklare på Serneke Projektutveckling.

Göteborgsvarvet får ny chef.och det blir för första gången kvinna som högst ansvarig. Annika Knutsson byter stol på göteborgsvarvets kansli. Hon blir Race director för Göteborgsvarvet  och tillförordnad förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Inte nog med att landslaget inte är på plats vid kvällens TV-sända fotbollsgala, vilket innebär fullt utrymme för damlandslaget, men det var nära ett fiaskot närSvenska fotbollförbundet glömde att boka Globen. Nu hålls galan på Hovet.

När Östersunds stjärna Saman Ghoddos kom hem till Östersund från utflykten till Huesca augusti fjol trodde han att han skrivit på ett papper om läkarundersökning för La Liga-nykomlingen. Papperet var istället ett övergångskontrakt. Sen började cirkusen.