Lönande att synas i TV

Att synas i TV är bra, det vet ni – och Danijela Rundqvist. Exponeringen via vinsten i Mästarnas mästare blev lönande. Nu har hon fått ett lukrativt sponsoravtal.
Danijela Rundqvist blev vinnaren i den senaste upplagan av Mästarnas mästare och nu har hon också sett bevis på vad exponeringen i TV betyder.

 

Samarbetet mellan Danijela Rundqvist och Adecco är inte det första. Redan 2009-2010 då Rundqvist spelade ishockey i AIK hade hon ett sponsoravtal som gjorde att hon kunde ägna sig åt ishockeyn på heltid. Hon har även haft anställning i företagets uthyrningsverksamhet. 

Föreläsa runt om i Sverige

Nu har hon kommit överens om ett nytt samarbete som omfattar en föreläsningsturné där Rundqvist ska agera moderator och inspirationsföreläsare för Adeccos kunder och konsulter på tio orter runt om i hela Sverige under hösten 2015 och våren 2016.

- Det här ska bli kul. Jag ska berätta min historia, bland annat vad som fått mig att jobba hårt när andra har slutat. Och vad som har motiverat mig i både med- och motgång, säger Danijela Rundqvist.

- Adecco har under ett antal år jobbat med passion och arbetsglädje. Danijela med sin härliga vinnarskalle i kombination med ödmjukhet förkroppsligar många av våra värderingar, säger Charlotte Nordén, informations- och marknadschef på Adecco. 

Välmeriterad

Danijela Rundqvist, 31 år, började spela ishockey i Kälvesta HF när hon var 13 år och fortsatte sedan i Djurgården och AIK i Riksserien och dessutom i Burlington i Canadian Women's Hockey League 2010-2011.

Hon deltog i OS 2002 i Salt Lake City, OS 2006 i Turin och OS 2010 i Vancouver. Säsongen 2011-2012 gjorde hon ett gästspel i Ryssland för HK Tornado och vann ryska mästerskapen samtidigt som klubben blev bäst i Europa.

Vid Östersunds FK:s extra årsmöte på måndagskvällen i Folkets Hus kom 151 medlemmar, inklusive Daniel Kindberg. Lennart Ivarsson, vd, upplyste om att skulden var 6,9 miljoner.  Fyra av miljonerna är utlånade av Kindberg. Från början lånade han ut 500 000 kronor som sedan växte till sex miljoner, två miljoner har klubben betalat tillbaka. Det enda mötet i stort sett handlade om var ekonomin.

Att Ola Serneke är en byggherre på offensiven och står bakom en unik multihall i Göteborg där han också är på väg att uppföra en skyskrapa är känt vid det här laget.  Nu är han också på väg att liera sig med Fotbollförbundet och Järfälla kommun i syfte att göra en extrem fotbollssatsning av internationellt snitt.

En nyckelroll har förre landslagsspelaren Patrik ”Bjärred” Andersson, som numera är affärsutvecklare på Serneke Projektutveckling.

Den ekonomiska sammanställningen efter O-Ringen Kolmården 2019 är nu klar och alla siffror anger en succé. De 15 funktionärsföreningarna i Kolmården får nämligen dela på ca 5,3 miljoner kronor. Dessutom uppgick värdet för idrottsturismen till 143 miljoner.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Fotbollsföreningen Gatans Lag fick ta emot Volvo Car Sveriges och Svenska Fotbollförbundets stipendium ”Number 10” på en miljon kronor under Fotbollsgalan – Det känns helt fantastiskt . Gatans Lag finns till för de som vill ta sig ur missbruk, hemlöshet och kriminalitet och med det här stipendiet kan vi hjälpa så många fler, säger Sofie Nehvonen, tillträdande verksamhetsansvarig.

Inte nog med att landslaget inte är på plats vid kvällens TV-sända fotbollsgala, vilket innebär fullt utrymme för damlandslaget, men det var nära ett fiaskot närSvenska fotbollförbundet glömde att boka Globen. Nu hålls galan på Hovet.

När Östersunds stjärna Saman Ghoddos kom hem till Östersund från utflykten till Huesca augusti fjol trodde han att han skrivit på ett papper om läkarundersökning för La Liga-nykomlingen. Papperet var istället ett övergångskontrakt. Sen började cirkusen.