Therese tillbaka - med ny storsponsor

Therese Alshammar har blivit mamma och fått andra villkor i livet. Men det hindrar inte henne från en nysatsning. ”Jag har en längtan efter att simma snabbast i världen igen”, säger Therese som också har fått en ny storsponsor.
Vem ny sponsorn är? Ja, gissa det. Ersättningen ger Therese Alshammar en lättare väg till OS i Brasilien 2016.

 

Unibet fortsätter att knyta sportprofiler till företaget. Skidåkarna Anna Haag och Emil Jönsson, UFC-stjärnan Alexander Gustafsson, fotbollslegendarerna Glenn Hysén och Tomas Brolin samt NHL-spelaren Victor Hedman ingår i det stall dit Therese Alshammar nu ansluter.

Fred en del av nya livet

Sedan några veckor tillbaka har hon inlett träningen. Det får räcka med ett par timmar om dagen för den i dag 35-årige Therese Alshammar.

Hon födde sitt första barn i slutet av maj. Sonen Fred får ta den tid han kräver, men han har en ambitiös mamma som deklararer att EM i Berlin nästa år blir ett första delmål på vägen mot OS i Rio de Janeiro 2016.

Det ska få ske i den takt det är möjligt. Först rätt träning och sedan när det väl är dags också en come-back i tävlingsbassängen.

Vill bli snabbast igen

Hon gläds över ett nytt och stort sponsoravtal. En uppgörelse som sträcker sig fram till Rio och hon är mycket nöjd.

- Jag har en längtan efter att simma snabbast i världen igen. Nu satsar jag mot EM, VM och OS i Rio 2016. Samarbetet med Unibet blir en stor del på vägen dit, säger Therese Alshammar och menar att de ekonomiska villkoren har förbättrats avsevärt.

Spelbolaget Unibet satsar på Therese Alshammar som affischnamn och hon kommer att synas i spelbolagets kommunikation i samtliga kanaler.

Kamp på spelarmarknaden

- Samarbetet med Therese är en viktig del i vår satsning där vi vill vara en naturlig del av svensk idrott. Att få hjälpa Therese i sin satsning mot OS i Rio är något vi tycker ska bli väldigt roligt, säger Unibets Nordenchef Håkan Jerner.

- Läget på spelmarknaden just nu är inne i en spännande fas, påpekar säger Claes Bergström, Sverigechef på Unibet, och avser då vikten av att ha kända namn i marknadsföringen i kampen om spelarna.

Therese ska skildra sin satsning mot världstoppen i sociala medier. Bland annat går det att följa henne på Facebook, Twitter och Instagram i uppladdningen inför EM, VM och OS.

Anna (inte verifierad)

ons, 2013-08-14 20:13

1. Therese

Tessan är så fin och ödmjuk. Hon är en bra tjej.

Räddningsaktionen för Östersunds FK fortsätter.På måndagen framkom, via tidningarna Östersunds-Posten och Länstidningen hur försäljningen har gått sedan starten i september att när aktier i klubbens dotterbolag, Östersunds FK Elitfotboll AB, började att saluföras.

Evenemangsgatan i Göteborg är något som många andra kommuner sneglar mot och ser som ett föredöme. Med arenor samlade så föredömligt  - med Scandinavium, Lisebergshallen, Valhallabadet, Heden,  Ullevi och Valhalla sporthallar finns ett jättelikt utbud av arrangemang årligen och lockar flera hundra tusen besökare. Det innebär att ingen annan stans är idrottsturismen så utvecklad – och nu hotad.Det finns ett växande behov av renovering och nybyggen. Kruxet  är politikerna inte kan hålla sams när frågorna kommer på bordet.  

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Nu ska hockeyspelarna i Tre Kronor bli eleganta, åtminstone utanför isen. Svenska Ishockeyförbundet nämligen kan presentera Brothers som ny samarbetspartner till Tre Kronor. 

SVT har lyckats köpa sändningsrättigheter till vinteridrott som innebär mer och ett bättre innehåll i framför allt Vinterstudion. Detta efter att SVT har förlängt avtalet med Österrikes skidförbund vilket innebär tillgång till samtliga världscuptävlingar i Österrike till och med våren 2024. I rättighetspaketet ingår även  tävlingar i längdskidor, skicross, freeski och snowboard i Österrike. Avtalet sträcker sig till och med april 2024. Vinterstudion är säkrad för ett par år framåt.

Juventus betalar Atalanta runt 365 miljoner kronor för Dejan Kulusevski, men hans moderklubb får varken utbildningsersättning eller solidaritetsersättning. 

Och det är helt i sin ordning. Så märkliga är fotbollens regler.