Sjöberg inbjuden av Skavlan

Det är Patrik Sjöberg hit och Patrik Sjöberg dit. Den 45-årige förre höjdhopparstjärnan gör succé i Mästarnas mästare och har blivit många tv-tittares favorit. Nu kommer han också som gäst hos Skavlan.

Inte nog med det, nu avslöjar Patrik Sjöberg att han vann 100 000 kronor på Dagens Dubbel vid inspelningarna av Mästarnas Mästare.

- Det var skitkul. Brolin tog ut hästarna och det var jävligt spännande, säger Patrik Sjöberg.

2 miljoner TV-tittare

2 miljoner tittare följer Mästarnas Mästare och kampen mellan idrottsprofiler varje tisdag. Patrik Sjöberg är den färgstarke i gänget. Alltid med en kommentar till vad som än sker.

Nu framkommer att han tillsammans med Tomas Brolin och Thomas Johansson vann 100 000 kronor på Dagens Dubbel under inspelningarna på Malta.

Tomas Brolin gillar trav och övertygade flera av deltagarna att vara med. Han tog på sig uppgiften att göra systemen och en dag blev det utdelning.

- Jag hade hittat en rolig outsider och kan bekräfta att vi vann 100 000 kronor, avslöjar Tomas Brolin.

Brolin är hästägare

- Brolin har riktigt bra koll på hästarna. Han har ett genuint intresse och lägger ner mycket tid på det. Vi spelade en del ihop på Malta och vinsten på 100 000 var riktigt kul. Men sedan spelade vi flera gånger efter det och då vann vi inget, säger Patrik Sjöberg till Trav365.

Brolin är själv hästägare och med sitt stora intresse har han bra koll på hästar, det har inte Patrik Sjöberg.

- Jag har varit på Åby några gånger men då har jag mest suttit i restaurangdelen. Jag har tyvärr inte lyckats få det där riktiga intresset för travet. Det är säkert spännande om man är intresserad. Men jag inser hur mycket tid och engagemang man måste lägga ner på det för att nå framgång. Det är precis som inom idrotten, vill du bli riktigt bra och åstadkomma något så måste du lägga ner mycket tid och kraft.

Armand blev besviken

Thomas Johansson hörde också till vinnarna.

- Vi satsade en tusenlapp var och lämnade in via datorn bara några minuter innan start. Sedan satt vi och såg loppen tillsammans på ATG-Live. Det var en rolig vinst, säger Tomas Johansson till Trav365.

- Fast Armand Krajnc var förbannad efteråt att han inte var med. Han fick förfrågan innan om han ville köpa in sig men då ville han inte. Efteråt ångrade han sig och var sur över det.

Mästarnas Mästare fortsätter i tv, där Patrik Sjöberg återkommer redan på fredagskvällen när han är gäst hos Fredrik Skavlan. Sångerskan Norah Jones är också gäst liksom Jessica Andersson (aktuell i Melodifestivalen) och norska Didrik Solli-Tangen (Norges representant i festivalen), norska komikern Harald Eia och Paul Curran som är chef för Operahuset i Oslo.

Hockeyförbundets årsmöte sade ja till enmansutredaren Ola Lundbergs förslag om  ny modell för ned – och uppflyttning i SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Beslutet ökar klyftorna i hockey-.Sveriges och togs i strid med Hockeyallsvenskan och Hockeyettans totalt 50 klubbar.

Vänsterpartiet vill införa miljardstöd till idrotten för att modernisera idrottsplatser och idrottshallar som byggdes under miljonprogramsåren. Det kan bli den katalysator som behövs för att möta ett stort behov hos majoriteten av Sveriges kommuner och skapa plats för framtidens idrott, är en bedömning från RF.

Nu går SOK på offensiven och vill poängtera det stöd som regeringen visar försöket att få vinter-OS.Både statsminister Stefan Löfven och utrikesminister Margot Wallström hoppas få hälsa världen välkommen till vinter OS och Paralympics i Sverige 2026.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

En reklamkampanj,signerad Asics, innebar  en ordentlig utmaning för en grupp löpare från världens alla hörn som genomförde deras mest fysiskt och psykiskt krävande utmaning när de sprang från London till Paris genom att, enligt ett upplägg med tio maraton på tio dagar. Den 450 kilometer långa färden ingick i en ,som inleddes på Londons Regent Street och avslutades med Paris Marathon, har dokumenterats i en film som finns ute nu.

Det hann bara gå några dagar med misstankar om matchfixing runt det allsvenska mötet Kalmar-Elfsborg så kommer rapporten från RF. Vardagen med spelmissbruk och matchfixning bland ledare och aktiva är mycket värre än befarat, visar en ny studie från Centrum för psykiatriforskning vid Karolinska Institutet. 

Nu är han i farten igen, Stephan Wilson, som utan någon som helst kunskap eller vana antog uppgiften att åka Vasaloppet. Nu ska han leda andra nybörjare i Min klassiker på TV6.

Ajax 19-årige lagkapten Matthijs De Ligt är världens mest eftersökta fotbollsspelare. Enligt spanska tidningen Sport är läget så här: Barcelona bjuder 65 miljoner kronor i årslön. Juventus 108 miljoner om året och Paris Saint Germain fyra miljoner i veckan, 192 miljoner om året under fem år. Något svar finns ännu inte.