Zlatan öppnade dörrarna på jättevillan

Lika nyfikna som alla andra var spelare och ledare i fotbollslandslaget. Men till skillnad mot de flesta fick lagkompisarna och förbundskapten Erik Hamrén komma till Zlatans 50-miljonersvilla på Ribersborgsstranden för grillparty.

Familjen Ibrahimovic-Seger bjöd hela fotbollslandslaget på grillparty och alla fick njuta av utsikten mot Öresund från Patriciervillan från 1910.

Avslöjades under resan

De cirka 25 personerna hade gott om utrymme. Villan är på ca 500 kvm med bland annat fyra sovrum, salong, matsal och bibliotek och har en tomt om 1 800 kvm.

Det var för fyra år sedan som familjen Ibrahimovic-Seger köpte huset för 25 miljoner kronor och sedan dess har huset och tomten genomgått en omfattande renovering och ombyggnad för nästan lika mycket.

Nu blev landslaget plötsligt inbjudna av Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic på grillfest.

När hela gänget klädda i sina speciella fritidskläder klev in i bussen vid hotell Hilton var målet först hemligt, men avslöjades under resan.

Roligt att bli hembjuden

Landslagsledningen hade frågat Zlatan som tyckte att det var en bra idé och han och Helena höll i de praktiska bitarna. I cirka 2,5 timme bjöds fotbollslandslagets spelare och ledare på grillat.

- Jag tror att alla tyckte att det var roligt att få bli hembjudna till Zlatan. Huset är väldigt fint och det var ett skönt avbrott, berättade presschefen Hans Hultman i efterhand.

Grillbuffén var uppskattad och Zlatan hävdade att det var han själv som hade skjutit det vildsvin som erbjöds gästerna.

Sköt svinet själv

- Ja, jag sköt vildsvinet själv, sa Zlatan vid söndagens presskonferens.

- Jag vet inte om det är en viktig fråga men jag sköt vildsvinet själv.

Zlatan berättade om hur festen hade tillkommit.

- Jag fick frågan av Erik (Hamrén) om vi kunde ha en fest i mitt hem. Det var inga problem. Alla är välkomna i mitt hem. Mitt hem är allas hem. Hur viktigt det är vet jag inte. Det är viktigt för er (journalisterna) kanske. Ni kanske är välkomna nästa gång, sa Zlatan.

Golfen har medvind. Men det finns också förlorare. rena tragedier. 

Sollerö golfklubbs bana ligger fantastiskt inbjudande vid Siljan, men nu växer gräset okontrollerat .Maskinparken är såld och en av de stora fairwayklipparna hämtades nyligen av en köpare. Nu är det slutklippt.

Bandyns SM-finaler 2021 spelas på Studenternas i Uppsala för26:e gången 2021. Och kanske den sista...

–   Vi är glada att vi är överens med Uppsala kommun. Beslutet har dröjt med vi har utmanat med andra alternativa spelorter utifrån den rådande situationen med Corona, säger Per-Anders Gustafsson, ordförande Svenska Bandyförbundet, och fortsätter.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

ATG:s miniatyrhäst Vinnie har setts av miljontals tv-tittare sedan premiären 2014.

Nu får stjärnan en egen tv-serie – ”Mitt liv som Vinnie” – där tittarna får följa med hem till gården, med kompisarna i hagen och under filminspelning.

TV-profilen Rickard Olsson har fått en ett nytt uppdrag. I nio avsnitt av programmet ”Travsommar med Rickard Olsson” – som visas i ATG Live och ATG Play – ska han lära sig själv och tittarna olika moment i den svenska travsporten.

- Jag älskar hästar, men har inte kommit nära travsporten tidigare. Nu har jag fått chansen och jag tycker att det är superkul, säger den folkkäre programledaren.

Under måndagen höll Cas, Idrottens skiljedomstol, en hearing med Saman Ghoddos och Östersunds FK. Anledningen känner ni till. Ghoddos underskrift med den spanska klubben Huesca, kovändningen till ett nytt kontrakt med franska Rennes som till slut blev ett kontrakt franska Amiens. Någon dom i ärendet kom inte.