Landslagsspelare blir fotomodeller

Ola Toivonen och Sebastian Larsson som sköt Sverige till EM frontar Brothers vårkampanj. Lagom till EM i fotboll 2012 går Brothers på välskräddad offensiv. Här ser du filmen från fotoarbetet i London.

Brothers har för vana att anlita välkända idrottsutövare. Mats Sundin, Henrik Lundqvist, Marcus Hellner och Johan Olsson har alla dressats i Brothers kläder.

Inspirerar svenske mannen

Sebastian Larsson och Ola Toivonen som till vardags spelar i Sunderland respektive PSV Eindhoven utökar nu sina cv genom att fronta Brothers vårkampanj. De ska inte bara inspirera den svenska mannen genom sina internationella framgångar, utan också genom att visa upp en väldressad stil.

Ola och Sebastian har genom målmedvetenhet nått stora framgångar. De blev fotbollsstjärnor, nu blir de också modeller. Som det heter i pressreleasen: ”de står för många av Brothers värderingar, från god stil till manlig gemenskap och kamratanda.”

- Vi är väldigt nöjda med att två så framträdande EM-spelare bär upp årets vårkampanj, säger Maria Sjöstrand, marknadschef Brothers.

Fotades i London

I kampanjen som fotograferades i London syns Larsson och Toivonen i allt från skräddade kostymer till vind- och vattenavvisande ”windbreakers” – ett plagg som är en del av Brothers lansering ”Athletic Project”.

Välsittande kostymer och fotbollsspelare går hand i hand och den här säsongen tar Brothers ett steg mot att göra kostymen mer modern och mindre formell: ”The Suit Combo” är en kostym i bomullstwill som kan bäras som den är – alternativt mixas med kavaj i en färg och byxa i en annan.

- Jag vet att det är viktigt med en schysst image som fotbollsspelare. Jag tycker det är riktigt kul att vara med i ett sådant sammanhang. Dessutom får jag prova på att arbeta som modell, säger Sebastian Larsson som inom loppet av bara några veckor fått två stora uppdrag.

Först blev han Pepsis nya svensk, efter Fredrik Ljungberg, och i umgänge med bl a Lionel Messi, och så det här uppdraget för Brothers.

Golfen har medvind. Men det finns också förlorare. rena tragedier. 

Sollerö golfklubbs bana ligger fantastiskt inbjudande vid Siljan, men nu växer gräset okontrollerat .Maskinparken är såld och en av de stora fairwayklipparna hämtades nyligen av en köpare. Nu är det slutklippt.

Bandyns SM-finaler 2021 spelas på Studenternas i Uppsala för26:e gången 2021. Och kanske den sista...

–   Vi är glada att vi är överens med Uppsala kommun. Beslutet har dröjt med vi har utmanat med andra alternativa spelorter utifrån den rådande situationen med Corona, säger Per-Anders Gustafsson, ordförande Svenska Bandyförbundet, och fortsätter.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Bauhaus gillar många idrotter. Inget annat företag har så många avtal inom svensk elitdrott. Nu kommer nyheten att bygghandelsföretaget stärker närkontakten med SHL. Bauhaus har varit huvudsponsor till SHL sedan 2018 och med ett år kvar på avtalet har parterna enats om att förlänga samarbetet ytterligare tre år.

ATG:s miniatyrhäst Vinnie har setts av miljontals tv-tittare sedan premiären 2014.

Nu får stjärnan en egen tv-serie – ”Mitt liv som Vinnie” – där tittarna får följa med hem till gården, med kompisarna i hagen och under filminspelning.

TV-profilen Rickard Olsson har fått en ett nytt uppdrag. I nio avsnitt av programmet ”Travsommar med Rickard Olsson” – som visas i ATG Live och ATG Play – ska han lära sig själv och tittarna olika moment i den svenska travsporten.

- Jag älskar hästar, men har inte kommit nära travsporten tidigare. Nu har jag fått chansen och jag tycker att det är superkul, säger den folkkäre programledaren.

Under måndagen höll Cas, Idrottens skiljedomstol, en hearing med Saman Ghoddos och Östersunds FK. Anledningen känner ni till. Ghoddos underskrift med den spanska klubben Huesca, kovändningen till ett nytt kontrakt med franska Rennes som till slut blev ett kontrakt franska Amiens. Någon dom i ärendet kom inte.