Expeerterna: - Dags att byta ut henne

Och nu är  inte ens fråga om "kanske" längre.. Stina Nilsson har uppenbara problem. .På fredagen slutade hon på en 62:a plats i Östersund ochbåde hon och betraktarna stod frågande. Dessförinnnan nlev hon 84:e åkare. Hon får varken skyttet och inte ens skidåkningen att fungera. Och ungq tjejer gör anspråk på platsen.

Stina< Nilsson grinar illa efter motgångarna. Foto: Anders Wiklund / TT

Dubbla ifrågasättanden skedde i SVT:s sändning och betraktarna sitter frågar sig ::

”hur kunde hon sluta med skidåkning. Hon som var så bra, en given vinnare.”

Men faktum är obevekligt, hon kommer inte in i skidskyttet och det är radenav misslyckanden blir allt längre.  

-Jag är jättetrött på det där snacket. Men jag förstår varför det skrivs, säger Stina Nilsson själv.

Förkylningar och corona har stökat till det Hon är långt ifrån toppformen.

– Det är snart dags att byta ut henne, sa en uppriktig Helena Ekholm.

– Det verkar tungt, vi såg det redan i Idre på Sverigepremiären. Och nu är hon där igen, det är för lång tid efter, sa Björn Ferry.

Stinas  främsta meriter som skidåkare är guldet i sprint vid vinter-OS i Pyeongchang 2018 och gulden i stafett och sprintstafett vid VM i Seefeld 2019. Säsongen 2018/2019 vann hon sprintcupen och blev därmed den första svenska kvinnliga längdskidåkaren att vinna en titel i världscupen.

Efter säsongen  2019/2020 meddelade hon plötsligt att han hellre ville satsa på skidskytte, vilket också innebar att Chrlotte Kalla då förlorade sin största konkurrrent.Hon åkte vidare mot succé oc byggde på siina miljonintäkter medan Stina tvingats måste förtreten och acceptera ideliga ifrågasättanden. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

AIK Fotboll AB:s delårsrapport, perioden januari-mars 2024, är ingen munter läsning för nyvalde ordföranden Mikael Jomer, 40 år, civilekonom och operativ chef för ett medicinteknikföretag. Han kommer närmast från förtroende uppdrag i Svarta Massan, en fristående ekonomisk förening som finns i AIK:s bakgrund.

Resultatet, drift, för perioden är minus 37,5 miljoner kronor och vd Fredrik Söderberg flaggar för att spelarförsäljningar blir nödvändiga under sommarens transfer fönster.

Reglerna för moms på uthyrning av fastigheter är ett hinder och gör det svårt för idrottsföreningar att hyra lokaler. Idag har regeringen beslutat att reglerna ska ses över. Johan Karlsson, skattejurist å Riksidrottsförbundet, har ansvar för ärendet och gläds över snabb hantering

Nej, några pengar tillbaka blir det inte för de motionslöparna som hade betalat in startavgift till Göteborgsvarvet 2021, men som sedan tvingades acceptera att Coronapandemin stoppade ett genomförande.

Göteborgs Friidrottsförbund stämdes då av Konsumentombudsmannen och Nu har två domstolar instämt i arrangörens linje – och de slipper betala tillbaka pengarna, enligt Göteborgs-Posten.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.