TV4 utmanar Hockeykväll

”Late Night Elitserien” är TV4:s svar på SVT:s ”Hockeykväll”. Det är Leif Boork mot Niklas Wikegård. Premiären avklarad och mycket tyder på att hockeypubliken är tillräckligt stor för två likartade program.

Via sin webb gick Hockeykanalen ut och uppmanade läsarna att diskutera det nya magasinet och gärna ge förslag på innehåll till de kommande programmen.

- Vill man ha ett magasin som tar upp mer än bara kvällens matcher så får man det hos oss, sa redaktören Niklas Supanich inför starten.

Lanseringen med Peter Jihde som programledare och Leif Boork och Petter Rönnqvist som experter vill ge anslag av ett nytt TV-format.

- Som en talkshow om elitserien och en liten flirt med det amerikanska rent formmässig och inte bara till namnet. Det blir givetvis bilder och snack kring kvällens matcher, men det är mer ett veckomagasin där vi tar upp snackisarna och de bästa bilderna från veckan, säger redaktören Niklas Supanich.

Sanningen är brysk, men oundviklig. På tio dagar måste Östersunds FK få fram 10 miljoner kr.

- Annars är risken stor att vi tvingas lägga ned klubben. Att vi går i konkurs, sa vice ordförande Maria Wilén vid ett medlemsmöte på tisdagskvällen.

Patrik Sjöberg, Emma Green, Erica Johansson och Christian Olssonhar tränat här under upväxten, men nu är Slottskogshallen borta. På söndagskvällen började hallen att brinna, av okänd anledning, och gick inte att rädda.

Skidåkarparet Anna och Johan Olsson bor numera i Sundsvall och arrangerar bland annat skidkurser och inspirationskvällar runt om i landet, en verksamhet som de ska utöka från och med i höst via ett avtal med Vasaloppet

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Damkronorna och den högsta damligan, SDHL, har jagat rubriker den senaste månaden. Från bojkotten av landslagsturneringen i Finland och nu presentation av huvudsponsor för SDHL.

NentGroup tänder upp Champions League-studion när världens bästa klubblagsturnering i fotboll återvänder. Streamingtjänsten Viaplay direktsänder, samtidigt som TV6 bevakar minst två matcher/omgång medan resterande visas på Viasats kanaler.

IFK Göteborg tog hjälp av agenten Denis Celebic vid 17-åringen Benjamin Nygrens övergång till Genk, en affär på runt 40 miljoner. Denis Celebic fick tre miljoner kronor för besväret. Han har fungerat som förmedlare mellan klubbarna. Det är förbjudet att använda agenter när spelaren är under 18 år.