Här gömmer sig Svennis

Nu tvingas Svennis Eriksson till en ny holmgång i media, där alla hans tillgångar och hans beteende synas in i minsta detalj. Nu skyddas han heller inte längre av sin arbetsgivare, engelska fotbollförbundet.
Svennis upplever sin absolut största kris hittills som engelsk förbundskapten. Affären med Ulrika Jonsson eller uteblivna framgångar med landslaget är ingenting mot prasslet med sekreteraren Faria Alam.
England ska möta Ukraina i en träningsmatch den 18 augusti, och i september startar VM-kvalet.
Frågan är om Sven-Göran Eriksson då är Englands manager.

Engelsk media beskriver i helsidesartiklar Svennis kontakter med Faria Alam, sekreterare vid det engelska fotbollförbundet.
Nu är det inte längre en privatsak vilket också FA:s ledning gjort klart i ett uttalande.
Det handlar om trovärdighet och frågan om Svennis fört sin arbetsgivare bakom ryggen.
Svennis måste bekymra sig över det faktum att FA engagerade advokater för att förneka hans skuld i den här affären. Svennis kallade allt för "nonsens". och Faria Alam tillbakavisade också alla påståenden.
Nu framkommer det dock att Faria inte bara haft ihop det med Svennis utan även FA-chefen Mark Palios.
I FA:s kommuniké stod bl a läsa:
- Nya bevis har blivit framlagda för oss i form av e-post, som Miss Alam har skickat till sina vänner angående relationen. Efter vidare undersökningar kan vi bekräfta att en relation har ägt rum.
Tidningen News of the World har publicerat Faria Alam e-post, där hon berättar för en vän om sin kärleksrelation med Sven-Göran Eriksson.

När Svennis Eriksson separerar från Nancy Dell'Olio tvingas han att ta av sina dryga nära 300 miljoner, som han bedöms vara god för.
Svennis är i dag lika med ett affärsföretag med ómfattande verksamhet och med stora inkomster.
+ Förbundskapten i England.
+ Föredragshållare och middagsgäst.
+ Medverkande i reklamsammanhang.
Bedömningen är att han har en lön på mellan 3,5 och 4 miljoner pund per år. Därtill bonusinkomster från engelska förbundet och inkomster från kommersiella avtal.
Svennis tjänar runt 10 miljoner pund per år, enligt bedömare.

I dag, när separationen från hans italienska dam blivit känd, nagelfars allt vad Svennis gör i engelsk press, inte minst det att han ska komma i en årsinkomst om 140 miljoner i svenska kronor.
Den mannen ska Nancy Dell'Olio lämna. Klart att hon har sett till att få sin del av kakan.
Media hävdar att Svennis erbjuder henne en egen villa i Italien efter separationen. Därtill nära 20 miljoner kronor för att inte brätta om dera förhållande i media.
Själv befinner han sig på herrgården i Värmland och hans broder Lars meddelar att Svennis inte ger någon intervju under den två veckor långa semestern.

Sedan Gösta Carlsson, en av golfsveriges mest älskade entreprenörer, gick bort 99 år gammal i slutet av 2018 har en strategisk översyn av verksamheten på Barsebäck Golf & Country Club genomförts. Nu kommer beskedet att anläggningen är till salu.

Svenska bandyförbundets avtal med Uppsala kommun går ut i år. Bli inte ett dugg förvånade om nästa års final spelas i Västerås. Jag ställde frågan till Bandyförbundets ordförande Per Anders ”Nöne” Gustafsson. Hans svar: ”Rocklunda är vår största inomhusarena”. Det är svar nog. Cirka 7 000 åskådare ryms i arenan.

Marathongruppen har idag tillsammans med arrangörsföreningarna runt om i landet tvingats ta beslutet att ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.

- Det är en sorglig stund men samtidigt är vi stolta över att alla de som anmält sig och arbetat för att försöka genomföra Vårruset, säger Daniel Almgren, vd  för Marathongruppen.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

- Mitt i allt,positiva idrottsnyheter! Vi i Brynäs har klart med förlängt huvudpartneravtal med Länsförsäkringar Gävleborg, utropar Johan Cahling, direktör för varumärke och hållbarhet i klubben.

På bara ett par veckor omkullkastades spelvärlden.  Så mycket spel som bara gäller fotboll… Och plötsligt spelades inga matcher. Spelkupongerna blev tomma. Men hästarna springer!

ATG är vinnaren på spelmarknaden och noterar höga nivåer. Medan Svenska spel för första gången i bolagets historia tvingades ställa in Stryktipset.

Juventus betalar Atalanta runt 365 miljoner kronor för Dejan Kulusevski, men hans moderklubb får varken utbildningsersättning eller solidaritetsersättning. 

Och det är helt i sin ordning. Så märkliga är fotbollens regler.