Fanny blir Stadiums expert

Stadium tror på en stark utveckling för golf och satsar på ett bättre sortiment än någonsin, dessutom med Fanny Sunesson som ledstjärna. 245 olika klubbmodeller har passerat juryns nålsöga, vilket betyder att de uppfyller mycket höga krav på precision och prestanda.

– Med mina 20 års erfarenhet från tourerna hoppas jag kunna hjälpa kunder med klubbval, säger Fanny Sunesson, mångårig caddie till stjärnspelare på världstourerna.

– Vår mission är att underlätta urvalsprocessen och göra golfen enklare för alla som går in för sin golf. Därför har vi låtit en jury bestående av duktiga golfprofiler välja ut de bästa produkterna åt våra golfkonsumenter, berättar Rikard Blomstrand, som driver golfsatsningen på Stadium. 

Juryn har också tagit fram en guide till rätt utrustning som delas ut till intresserade. Det är en välmatad pocketbok med utvald utrustning 2008 och med mängder av tips och förklaringar för den som ska investera i nya klubbor.

Sedan Gösta Carlsson, en av golfsveriges mest älskade entreprenörer, gick bort 99 år gammal i slutet av 2018 har en strategisk översyn av verksamheten på Barsebäck Golf & Country Club genomförts. Nu kommer beskedet att anläggningen är till salu.

Svenska bandyförbundets avtal med Uppsala kommun går ut i år. Bli inte ett dugg förvånade om nästa års final spelas i Västerås. Jag ställde frågan till Bandyförbundets ordförande Per Anders ”Nöne” Gustafsson. Hans svar: ”Rocklunda är vår största inomhusarena”. Det är svar nog. Cirka 7 000 åskådare ryms i arenan.

Marathongruppen har idag tillsammans med arrangörsföreningarna runt om i landet tvingats ta beslutet att ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.

- Det är en sorglig stund men samtidigt är vi stolta över att alla de som anmält sig och arbetat för att försöka genomföra Vårruset, säger Daniel Almgren, vd  för Marathongruppen.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

- Mitt i allt,positiva idrottsnyheter! Vi i Brynäs har klart med förlängt huvudpartneravtal med Länsförsäkringar Gävleborg, utropar Johan Cahling, direktör för varumärke och hållbarhet i klubben.

På bara ett par veckor omkullkastades spelvärlden.  Så mycket spel som bara gäller fotboll… Och plötsligt spelades inga matcher. Spelkupongerna blev tomma. Men hästarna springer!

ATG är vinnaren på spelmarknaden och noterar höga nivåer. Medan Svenska spel för första gången i bolagets historia tvingades ställa in Stryktipset.

Juventus betalar Atalanta runt 365 miljoner kronor för Dejan Kulusevski, men hans moderklubb får varken utbildningsersättning eller solidaritetsersättning. 

Och det är helt i sin ordning. Så märkliga är fotbollens regler.